SaVaSaDance - openingsdans op maat Weddingplanners

Jullie willen elkaar het 'ja-woord' geven. Proficiat! Daar hoort een mooi kleed of kostuum bij, een prachtige locatie, lekker eten en sprankelende drankjes. Maar... ook al gedacht aan de openingsdans?!

Wil je niet aan 'tegeltjeschuif' doen en heb je zin om met een unieke en originele openingsdans jullie huwelijksfeest te openen? Dan ben ik de juiste persoon voor jullie!

Ik choreografeer jullie openingsdans van begin tot eind. Ik laat me inspireren door jullie verhaal, foto's en de door jullie uitgekozen muziek. Uiteraard mogen jullie ook specifieke wensen of ideeën doorgeven.

Danservaring is niet vereist! Ik maak gebruik van eenvoudige en smaakvolle bewegingen en eventueel ook makkelijke lifts. Er komt geen pure stijldans aan bod, maar er kan wel een knipoogje salsa of een vleugje wals inzitten. Ik hou ook hier rekening met jullie wensen: een sexy dans, iets romantisch, speels en humoristisch, in een bepaalde stijl... Jullie gasten zullen er sowieso versteld van staan!

Samen werken we aan een product dat helemaal af is en oefenen we totdat jullie er volledig tevreden over zijn. Zelfs tijdens de repetitie(s) mogen jullie aanpassingen vragen of zelf ideeën toevoegen!

 Of ben je zelf begonnen aan je openingsdans, maar zie je door het bos de bomen niet meer?

Graag coach ik jullie tot de 'happily ever after'!

Saar.

Specialiteiten

  • Alle

Wij verzorgen

  • Trouwfeest

Beoordelingen (0)

Schrijf een beoordeling

Hoeveel sterren zou jij geven?

Offerte Aanvragen

Interesse in deze partner? Vraag nu snel een vrijblijvende offerte aan.

Vraag Offerte

Actief in

  • Vlaams-Brabant

Volg SaVaSaDance - openingsdans op maat