Gespecialiseerd in het nemen van bedrijfsfoto's en evenementen.

Wat doe ik?

Zoals u misschien al gezien hebt op de homepagina, lever ik een ganse reeks van diensten rond bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo's.

1. Bedrijfsfotografie:

Bedrijfsfotografie: wil u een sterk beeld van uw directie, uw team, uw producten of diensten, event… enz.

Eventfotografie: laat je event nadien nog renderen door een mooie fotoreportage

Productfotografie: niet alleen packshots maar ook advies en begeleiding van bedrijven die willen starten met productfoto's voor hun e-commerce.

Architectuur en interieur

In mijn portfolio vindt u per activiteit een specifieke pagina. Onder de beelden wordt via 'meer info' doorverwezen naar de bijhorende informatie.

2. Video:

         Korte bedrijfsvideo's binnen het bereik van iedere de kmo.

Mijn klanten

Mijn klanten zijn bedrijven die met kwalitatief beeldmateriaal willen tonen wie ze zijn en waar ze voor staan. Dit gaat over diverse sectoren zoals Horeca, industriële bedrijven tot en met de dienstensector.  

Mijn werkterrein situeert zich in de regio Leuven - Diest - Tienen - Aarschot - Mechelen en Hasselt.

Van online communicatie naar bedrijfsfotografie, een logische stap.

Beroepsmatig ben ik intens bezig geweest met digitale marketing en alle daarmee verbonden online toepassingen. Via bedrijfscommunicatie kwam ik geregeld in contact met boeiende fotografen, die me inspireerden in mijn hobbyfotografie. Maar op een gegeven ogenblik is de lokgroep toch te groot geworden en heb ik de switch als beroepsfotograaf gemaakt.

Als eeuwige ‘leerling fotografie’ heb ik tientallen cursussen en workshops in binnen en buitenland gevolgd. Als fanatieke hobbyfotograaf heb ik meer dan 30 jaar ervaring en nu 6 jaar als beroepsfotograaf.

Mijn passie voor een mooi beeld is een constante in mijn fotoprojecten. De emotie die een foto kan losmaken bij de toeschouwer is toch gewoon fantastisch. Voor mij is fotografie dus pure passie. Als ik daar mee bezig ben, vergeet ik al de rest.

Wat is uw voordeel?

Als bedrijfsfotograaf en vanuit mijn online communicatie achtergrond, werk ik mee aan de uitstraling van uw bedrijf. Help ik u bij de perceptiecreatie bij uw klanten en prospecten. Dit kan gaan over packshot of productfotografie voor flyers of e-commerce, uw team voorstellen, de dynamiek van uw organisatie tonen, uw dienstenpakket onder de aandacht brengen, een bedrijfsfeest of een customer event verslaan ….enz.  

Het is een cliché maar de kracht van het beeld wordt vaak erg onderschat. Met één goed beeld begrijpt de bezoeker meteen waar uw organisatie voor staat of welke perceptie hij/zij van uw product krijgt. Het beeld creëert toegevoegde waarde aan uw dienst of product.

Maar ook particulieren kunnen bij mij terecht voor kwalitatieve foto-opdrachten. De komst van de digitale fotografie heeft er gelukkig voor gezorgd dat fotografie binnen handbereik kwam van het grote publiek. De smartphone is nu niet meer weg te denken. Maar belangrijke momenten in je leven wil je blijven koesteren en vertrouw je toe aan een beroepsfotograaf. Creativiteit gekoppeld aan kwaliteit, zorgt ervoor dat de herinnering aan een mooie levensgebeurtenis vastligt en waar je jaren later nog steeds naar toe kan grijpen.    

Mijn aanpak?

Iedere opdracht (fotografie of video), van welke aard ook, wordt voorafgegaan door een kennismakinggesprek. In dit gesprek peil ik naar de wensen en ideeën van mijn klant. Iedere opdracht is een stukje maatwerk.

Met die informatie in het achterhoofd doe ik een aantal voorstellen die ik aftoets met de opdrachtgever. Deskresearch en locatieverkenning maken deel uit van mijn aanpak. Een opdracht wordt steeds voorafgegaan door een bindende offerte.

Dankzij mijn doorgedreven kennis, gebeurt de nabewerking en/of montage met de meest recente mogelijkheden die de digitale techniek biedt. Inclusief het detoureren of het vrijstaand maken van een persoon of product.

Een mobiele fotostudio laat toe om opnamen op locatie te maken, al of niet met green key achtergrond.

Wenst u meer te weten over mijn aanpak, aarzel dan niet om contact op te nemen.


Specialiteiten

  • Portretfotografie
  • Evenementen

Wij verzorgen

  • Bedrijfsfeest
  • Teambuilding

Beoordelingen (0)

Schrijf een beoordeling

Hoeveel sterren zou jij geven?

Offerte Aanvragen

Interesse in deze partner? Vraag nu snel een vrijblijvende offerte aan.

Vraag Offerte

Actief in

  • Antwerpen
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant