All I want for Christmas is een zalige kerstborrel met de collega’s!

Feest organiseren

Drankje, hapje, gezellig terugblikken op het afgelopen jaar en éindelijk eens iedereen echt goed leren kennen. Staat zo’n kerstfeestje ook op jouw wishlist? Dan begin je nu vast al met een stevige planning. Een event met je baas en collega’s is namelijk nét iets anders dan een onderonsje met je beste vrienden. Hoe je dit aanpakt? Wij geven je een paar tips om jouw kerstfeestje tot een groot succes te maken. 

Timing, planning en budget: doe het samen

Starten doe je altijd met een datum, een budget en een goede planning. Dat kan alleen maar met een sterk team. Zo’n kerstfeestje organiseer je namelijk niet alleen. Stel dus een projectgroep samen met een paar collega’s. Op die manier kunnen jullie de rollen verdelen. Let op: maak de groep niet te groot! Te veel meningen bemoeilijken het proces. 

Van kantoor tot kerst-walhalla: kies de juiste decoratie 

Organiseer je het feestje op kantoor? Vergeet het niet aan te kleden. Een mooi versierde kerstboom is een must. En wat dacht je van een paar sfeerlampjes? Winterse bloemen en gezellige kleuren? Zelfs een kerststalletje is toegestaan. Het belangrijkste is dat het heel eventjes niet op je gewone kantoor lijkt. 

Sfeerbeelden om aan de boom te hangen: huur een fotograaf

Eindelijk iedereen eens samen in een heel andere sfeer dan je gewend bent: dat is een moment om in te kaderen. Of om aan de boom te hangen. Zeker als je alles uit de kast hebt gehaald om je kantoor om te toveren in een winters wonderland. Al aan een fotograaf gedacht? Of wat dacht je van een photobooth? 

Het beste kerstdiner ooit: ga voor originele catering

Wat dacht je van een assortiment heerlijke bieren met bijhorende hapjes? Een pizza buffet of een Mexicaans eetfestijn? Klinkt allemaal heerlijk, maar hangt natuurlijk allemaal af van je budget. Het is in ieder geval wel een goed idee om eens iets anders te kiezen dan het traditionele kerstdiner. De kans is groot dat je dat nog vaker krijgt voorgeschoteld deze tijd van het jaar. Een hippe foodtruck is dus wel op z’n plaats. 

Entertainment op z’n best: live muziek en Secret Santa

En om de avond echt helemaal af te maken zorg je best voor de nodige portie entertainment. De beste manier om het ijs te breken? Een echte ‘secret santa’. Nog meer actie? Maak er een spelletje van, waarbij iedereen de kans krijgt om een cadeautje te ‘stelen’ van iemand anders. Zo is de kans groot dat iedereen écht z’n best doet om een origineel pakje te kopen of maken. Een streepje live muziek op de achtergrond maakt het helemaal af. Dan kun je die kerst CD van tien jaar geleden eindelijk eens in de kast laten liggen. 

De laatste, en waarschijnlijk de belangrijkste tip? Vergeet je baas niet te overtuigen. Dat zou niet al te moeilijk mogen zijn als je een plan als dit aan hem of haar presenteert. Zolang je er maar voor zorgt dat je baas er zelf niet nog extra werk bij krijgt. En zeg nu eerlijk, wie kan een Secret Santa nu weerstaan? Wij zijn er alvast van overtuigd!

 

Organiseer een onvergetelijk feest met PartyPal.be

Vragen of opmerkingen? In 3 stappen naar jouw onvergetelijk feest

Met PartyPal vind & boek je eenvoudig de beste feestpartners voor jouw event. Een onvergetelijk feest organiseren? Dat is kinderspel met PartyPal.

  • Stap 1: Vind een feestpartner

    Maak gebruik van ons handig filtersysteem om de ideale partner voor je feest te vinden. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, voor welke gelegenheid en op welke locatie.

  • Stap 2: Boek een feestpartner

    Neem contact op met de partners op ons platform en maak eenvoudig de juiste afspraken. Ontdek hoe zij te werk gaan en hoe zij jouw feest naar een hoger niveau kunnen brengen.

  • Stap 3: Geniet meer van je feest.

    Dankzij een assortiment van geweldige partners ben jij zeker van een onvergetelijk feest. Eenvoudig georganiseerd met PartyPal, jouw digitale eventplanner.

Gerelateerde berichten