Zo organiseer je een geweldig bedrijfsfeest

Feest organiseren

Hoe organiseer je een geweldig personeelsfeest?

Wil je de band van je team of personeel versterken? Zijn de bedrijfsresultaten het vieren waard? Of gaat het eerder om een speciale gebeurtenis dat een feestje verdient? Wat het ook is, een bedrijfsfeest is altijd een goed idee. 

Wij zetten alvast enkele ideetjes & tips op een rij om een origineel bedrijfsfeest te organiseren.

 

Tip 1: Kies een gepaste datum voor je feest

Om te beginnen moet je een datum kiezen. Zodra je die datum hebt kan je starten met de planning. Denk daarbij aan een datum of moment wanneer zoveel mogelijk collega's aanwezig kunnen zijn. Vermijd school en feestdagen of dagen waar veel collega’s een “brug” maken.

Bedrijfsfeest organiseren met gepaste datum

 

Tip 2: Bepaal de locatie van je bedrijfsfeest

Naast de datum is de locatie ook zeer belangrijk. Zal het feest doorgaan op kantoor? Of wil je iets specialers? Zo kan je een feestzaal boeken, maar ook een knappe tent laten plaatsen die je volledig kan inrichten. Hoe dan ook kan je bij PartyPal terecht om zowel je feestzaal te boeken als een leverancier voor tenten te vinden. 

Bedrijfsfeest organiseren aankleding

 

Tip 3: Een hapje en een drankje voor je bedrijfsfeest

Een echt tof bedrijfsfeest creëer je niet enkel door een prachtige locatie uit te kiezen. Om andere bedrijven jaloers te maken op jouw bedrijfsfeest, dien je ook aan een hapje en een drankje te denken. Ga je voor een heerlijke catering aan tafel? Of lijkt fingerfood door een foodtruck je ook wel wat? Of wat dacht je van een pizza-truck die à la minute verse pizza’s bakt op de echte italiaanse manier? Het kan allemaal. Afhankelijk van je budget natuurlijk. Mag de drank ook iets speciaals zijn zoals een cocktailbar of champagnebar? Ook dat kan je terug vinden op Partypal.
 

Catering op je bedrijfsfeest
Ben's Kitchen op PartyPal

Ontdek hier enkele straffe cateraars voor je bedrijfsfeest.

Toch zin in fingerfood of iets van de foodtrucks? Ontdek hier dan geweldige foodtrucks voor je bedrijfsfeest.

 

Tip 4: Aankleding van je bedrijfsfeest

Wil je echt next-level gaan met je bedrijfsfeest? Dan kan je deze ook volledig laten aankleden in een bepaalde stijl of thema. Denk daarbij aan professionals die je meteen kunnen helpen. Ga je voor een halloween-thema of mag het wat classy zijn? Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van de bedrijfscultuur, maar weet dat je heel ver kan gaan in de aankleding van je bedrijfsfeest. Zo kan je ook prachtige bloemen voorzien of de naam van je bedrijf in mooie lichtletters laten opvallen.
 

Bedrijfsfeest organiseren aankleding

Ontdek hier enkele partners die je kunnen helpen bij de aankleding van je bedrijfsfeest.
 

Tip 5: Accommodatie tijdens je bedrijfsfeest.

 

Photobooth op je bedrijfsfeest

Wil je ook wat animatie of accommodatie tijdens het bedrijfsfeest? Dan raden wij steeds een photobooth aan. Een mooi ingeklede hoek met leuke attributen zorgt meteen voor de nodige sfeer. Laat vervolgens de fotostrips ontwerpen met het logo van het bedrijf zodat het een mooi aandenken is. 

Blijkt een photobooth toch niets voor jou of je bedrijf te zijn? Dan kan je ook een fotograaf inhuren die de mooie momenten vastlegt. 
 

Ontdek hier photobooths voor je bedrijfsfeest.

Ontdek hier enkele fotografen voor je bedrijfsfeest.
 

Tip 6: Verwittig iedereen op tijd

Wat zou je feest zijn zonder een grote opkomst? Zorg dus dat je op tijd al je collega’s uitnodigt voor het bedrijfsfeest. Dit kan via e-mail, een event op Facebook of via een persoonlijke brief/uitnodiging. Denk maar aan een uniek ontworpen kaart met het bedrijfslogo of geschiedenis op. Ontdek op PartyPal enkele handige ontwerpers die je daar mee kunnen helpen.

Uitnodiging feest
Foto - It's a great day - PartyPal


Tip 7: Geniet met je collega’s

Na al dat geregel en de organisatie van je bedrijfsfeest, zou je bijna durven vergeten dat het om een leuke gelegenheid gaat. Vergeet dus niet te genieten met collega’s van de avond of dag. 

Personeelsfeest organiseren collega's

 

Bijkomend: Vragen die je kan stellen om je bedrijfsfeest te organiseren.
 

 • Zal het bedrijfsfeest met overnachting zijn of niet?
 • Mogen de partners mee vieren op het bedrijfsfeest of niet?
 • Zijn kinderen toegelaten op het feest of niet?
 • Wat is het thema van het bedrijfsfeest?
 • Wat is de dresscode van het bedrijfsfeest?

 

Nog andere vragen? 

Je kan ook alle leveranciers met één offerte aanvraag bereiken. Dat kan je via onze algemene aanvraag doen. 

Vraag hier een offerte op bij meerdere leveranciers voor je bedrijfsfeest.

 

Organiseer een onvergetelijk feest met PartyPal.be

Vragen of opmerkingen? In 3 stappen naar jouw onvergetelijk feest

Met PartyPal vind & boek je eenvoudig de beste feestpartners voor jouw event. Een onvergetelijk feest organiseren? Dat is kinderspel met PartyPal.

 • Stap 1: Vind een feestpartner

  Maak gebruik van ons handig filtersysteem om de ideale partner voor je feest te vinden. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, voor welke gelegenheid en op welke locatie.

 • Stap 2: Boek een feestpartner

  Neem contact op met de partners op ons platform en maak eenvoudig de juiste afspraken. Ontdek hoe zij te werk gaan en hoe zij jouw feest naar een hoger niveau kunnen tillen.

 • Stap 3: Geniet meer van je feest

  Dankzij een assortiment van geweldige partners ben jij zeker van een onvergetelijk feest. Eenvoudig georganiseerd met PartyPal, jouw digitale eventplanner.

Gerelateerde berichten