In 7 eenvoudige stappen naar de perfecte babyborrel!

Feest organiseren

In 7 eenvoudige stappen naar de perfecte babyborrel!

De trend van nu: De baby borrel
Na maanden lang wachten kan je eindelijk je baby in je armen sluiten. Het moment waar jij zo lang op hebt gewacht is eindelijk aangebroken. Maar naast jou en je partner zijn er ook heel veel andere mensen in je naaste omgeving die de komst van jouw baby met je mee willen vieren. 
Van vrienden tot familie en van collega's tot kennissen, iedereen wilt de komst van je baby met je vieren en je baby in het echt bewonderen. Logisch toch? Zo een prachtig wondertje wilt iedereen graag ontmoeten! 
Om iedereen individueel te ontvangen vergt te veel tijd en energie en met de komst van je kleine zit je daar natuurlijk helemaal niet op te wachten. Laten we ook eerlijk zijn, deze individuele bezoeken zijn ook meer iets van de vorige eeuw. 

Wat tegenwoordig helemaal hip en happening is, zijn de babyborrels! Een babyborrel organiseer je wanneer het jou uitkomt en op deze manier ontvang je iedereen die wilt komen in één keer. Heb je na de bevalling niet direct zin in bezoek dan stel je de borrel uit. Je kunt deze dan bijvoorbeeld na 4-8 weken van de bevalling organiseren. 
Heb je wel zin in een feestje direct na de bevalling kan je de borrel ook eerder organiseren. Doe vooral wat voor jou persoonlijk goed aanvoelt.


Een groot voordeel van de babyborrel: Door zelf een dag te organiseren zul je veel belletjes en appjes vermijden met de vraag wanneer men langs mag komen. Prik een datum and that's it. Nadat je de datum hebt geprikt kan het echte feest beginnen: De organisatie van de babyborrel. Als je onze eenvoudige stappen volgt zul jij straks een hele leuke babyborrel tegemoet gaan. Een babyborrel organiseren is nog nooit zo makkelijk geweest, volg onderstaande babyborrel tips en je zult de leukste babyborrel ooit hebben!

Stap 1: De perfecte uitnodiging voor je babyborrel

Een babyborrel plannen? Begin bij het begin!
Nadat je de datum hebt geprikt is het tijd om een uitnodiging te maken. Het leuke aan een uitnodiging te laten maken is dat je de uitnodiging volledig kunt personaliseren met een design dat echt bij jou en het thema van jouw babyborrel past. Wij werken met de beste designers die de mooiste uitnodigingen kunnen creëren. Denk hierbij niet aan de standaard Hallmark kaartjes die je in de winkel kunt kopen maar echt persoonlijke kaartjes die je kunt laten drukken op verschillende papiersoorten, met verschillende afwerkingen en nog veel meer. Je zult een prachtig en uniek ontwerp krijgen die direct de juiste toon van de babyborrel zet.

Stap 2: De juiste aankleding en versiering voor je babyborrel

Wanneer de uitnodigingen gemaakt en verstuurd zijn, is het tijd voor de volgende stap. De aankleding en versiering van je babyborrel. Je kunt er voor kiezen om met een thema te werken en naar aanleiding van dit thema je decoratie uit te kiezen. 

Onze leveranciers bieden enkel en alleen het beste van het beste aan. Van bloemen tot lichtletters; niks is te gek en alles is onmogelijk. Ook zijn de details belangrijk. Tafelkleding in de kleuren van je thema, ballonnen of lampionnen. Je noemt het en de leveranciers regelen het.

Stap 3: Het gepaste eten en drinken voor je babyborrel

Wanneer je een babyborrel organiseert wil je zelf logischerwijs ook meegenieten en niet de hele dag in de keuken staan. Ook wij kunnen het eten en drinken voor je babyborrel verzorgen. Wij werken enkel met de beste van het beste als het aankomt op eten en drinken. Je kunt kiezen voor een catering of zelfs voor een foodtruck. Het prettige aan het kiezen voor de catering is dat je alle dieet wensen kunt doorgeven en op voorhand goed kunt bespreken wat je wilt. 

Wil je de focus leggen op vegan of vegetarisch, ga je voor een diner in buffetstele of juist voor een dessertenbar? Overleg met de mensen die de catering verzorgen wat het beste is en wat het beste bij je thema past.
Geef je een groot outdoor babyborrel dan kun je ook kiezen om een keer wat anders te doen en te gaan voor een foodtruck. 

Een foodtruck zal zeker een spectaculaire indruk maken. Het is een 'truck', een busje, die op locatie het eten voor jou en je gasten komt bereiden. Het is een interactieve touch en zeker iets van deze tijd. Als je er de ruimte voor hebt is het zeker leuk om het een keer te proberen.

Stap 4: De ideale locatie voor je babyborrel

De babyborrel kun je op verschillende plekken organiseren. Je kunt er voor opteren om dit thuis te doen, bij familieleden thuis of in een feestzaal. Als je geen zin hebt om na afloop alles op te ruimen kun je het beste voor een feestzaal kiezen. Een feestzaal is handig omdat je hier zelf tot weinig zelf hoeft te verzorgen. Alles wordt voor je tot in de puntjes verzorgd. Ook handig; als je moe bent en je bent klaar om naar huis te gaan kun je altijd vertrekken wanneer je wilt. Wanneer je mensen bij je thuis uitnodigt gaat dit toch wat lastiger. En vooral met een nieuwe baby kan het nog wel eens voorkomen dat je snel moe bent. Een feest op locatie is dan stiekem toch wel perfect.

Wil je toch liever het comfort van je eigen huis met je eigen spulletjes kun je de babyborrel ook gewoon thuis organiseren. Kijk vooral naar wat prettig voor jou is!

Stap 5: Geef je babyborrel een extra touch met leuke randanimatie

Op een babyborrel zijn vaak ook andere kinderen aanwezig. Terwijl de ouderen zich vermaken met wat hapjes, drankjes en het bewonderen van de baby willen de jongeren ook wat. Om er voor te zorgen dat ook de kinderen zich niet vervelen doe je er goed aan om ook voor hun activiteiten te organiseren en entertainment te verzorgen. Je kunt er voor kiezen om een springkasteel te huren of een echte schminkster uit te nodigen op je babyborrel. Zo wandelen er straks allemaal kleurrijk geschilderde gezichtjes rond op je babyborrel, hoe leuk is dat!

Stap 6: Zorgt dat alles voor altijd vastgelegd wordt tijdens je feest

Om deze fantastische dag vast te leggen zijn foto's enorm belangrijk. Je kunt wel zelf heel de dag met je telefoon rond lopen om foto' te trekken maar daar zit je waarschijnlijk niet op te wachten? 

Deze babyborrel is niet alleen voor je baby, ook voor jou! Om volledig te kunnen genieten kun je dit het beste uit besteden. Je hebt verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Je kunt gaan voor een fotograaf, deze legt alle bijzondere momenten voor je vast. Ook kun je kiezen voor een Photo Booth waarbij gasten zelf hun eigen momenten kunnen vastleggen. Photo Booths zijn bij jong en oud een groot succes. Vaak worden deze ook verzorgd met allerlei extra attributen waardoor de foto's een nog leuker en speelser effect krijgen. 


Ook leuk: Je kunt een gastenboek aanmaken waarbij iedereen die aanwezig is een foto moet maken en in het gastenboek moet plakken met een persoonlijke boodschap voor de baby. Dit zal een mooi blijvend cadeau zijn waar je later samen met je kind nog vaak met veel plezier op kunt terug kijken.

Stap 7: Genieten! 

Een babyborrel organiseren kan heel spannend zijn. Er komt zoals je hierboven kunt zien een hoop bij kijken bij een babyborrel plannen. Echter zijn wij er van overtuigd dat met alle bovenstaande babyborrel tips jij een fantastische babyborrel tegemoet gaat!
Natuurlijk hoef je het plannen niet alleen te doen. Wij staan volledig voor je klaar en zullen er alles aan doen om jou een onvergetelijke babyborrel te geven.

Neem contact op met de feestleveranciers van PartyPal en organiseer snel en eenvoudig jouw perfecte babyborrel.

Organiseer een onvergetelijk feest met PartyPal.be

Vragen of opmerkingen? In 3 stappen naar jouw onvergetelijk feest

Met PartyPal vind & boek je eenvoudig de beste feestpartners voor jouw event. Een onvergetelijk feest organiseren? Dat is kinderspel met PartyPal.

  • Stap 1: Vind een feestpartner

    Maak gebruik van ons handig filtersysteem om de ideale partner voor je feest te vinden. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, voor welke gelegenheid en op welke locatie.

  • Stap 2: Boek een feestpartner

    Neem contact op met de partners op ons platform en maak eenvoudig de juiste afspraken. Ontdek hoe zij te werk gaan en hoe zij jouw feest naar een hoger niveau kunnen brengen.

  • Stap 3: Geniet meer van je feest.

    Dankzij een assortiment van geweldige partners ben jij zeker van een onvergetelijk feest. Eenvoudig georganiseerd met PartyPal, jouw digitale eventplanner.

Gerelateerde berichten